Uzimajući u obzir potrebe naših klijenata, odlučili smo da sarađujemo s renomiranim globalnim korporacijama:

 1. Avaya
 2. Cisco
 3. Nice
 4. Altitude
 5. Extreme
 6. Teleopti
 7. LifeSize
 8. CA
 9. inGate
 10. eGain
 11. Wavetec

 

Avaya

Algotech je najvažniji partner kompanije AVAYA u regionu CEE sa statusom Platinum Partnera. Partnerstvo s kompnijom Avaya datira od 1996. godine, kada je potpisan ugovor s tadašnjim AT&T.

 

Cisco

Algotech je Cisco partner sa specijalizacijom u oblasti Unified Communication i statusom Cisco Strategic Partnera.

 

Nice

Kompanija NICE jedna je od vodećih svetskih kompanija u oblasti kontakt-centara i back office tehnologije.

 

Altitude Software

Altitude Software jedna je od najznačajnih kompanija u segmentu integrisanih komunikacija i upravljanju dinamičnim kontakt-centrima, nezavisno od hardverske platforme.

 

Teleopti

Algotech je partner kompanije Teleopti, specijalizovane za sisteme upravljanja ljudskim resursima (Workforce Management)

 

LifeSize

Kompanija LifeSize®, deo kompanije Logitech, na tržište donosi videokonferencijska i telepresence rešenja najvišeg kvaliteta.

 

Extreme Networks

Extreme Networks projektuje, proizvodi i instalira sofisticirana Ethernet rešenja koja mogu da odgovore i na najveće izazove u pogledu mrežne infrastrukture i IP baziranih komunikacija.

 

CA Technologies

CA Technologies jedna je od vodećih svetskih softverskih kompanija, lider u oblasti IT Service manadžementa, nadziranja, zaštite i bezbednosti IT infrastrukture.

 

inGate Systems

Ingate Systems bavi se dizajnom i razvojem Firewall i Session Border Controller technologija, kako bi lična komunikacija putem multimedija bila dostupna svakome.

 

eGain

eGain – Algotech partner i globalno prepoznat lider sa state-of-the-art softverskim rešenjima u Multichannel Customer Engagement oblasti.

 

Multinacionalna kompanija prisutna u preko 70 zemalja sveta,  prepoznata kao lider u oblasti Customer Experience Solutions.

 

Povežite se sa nama

Prijavite se na newsletter

Vaš e-mail neće biti zloupotrebljen

Kontakt

Adresa: 11030 Beograd, Požeška 60, Srbija
Telefon: +381 11 353 7600
Faks: +381 11 353 7601
E-mail: info@algotech.rs

 

 

      

Copyright © 2017, Algotech
Nahoru