Firma Algotech je u proteklih 25 godina postala vodeći regionalni sistem-integrator i provajder IT usluga. Naš preduzimljiv, inovativan i fleksibilan tim čini šezdeset profesionalaca, a svojim partnerima omogućavamo kvalitetniju komunikaciju, efikasnije i produktivnije poslovanje i optimizaciju troškova poslovanja. Isporučujemo, instaliramo i obezbeđujemo podršku za najkvalitetnije proizvode i rešenja vodećih svetskih proizvođača. Pored toga, nudimo sopstvene proizvode u skladu s najnovijim trendovima i tehnologijama.

Imamo kancelarije u Srbiji, Mađarskoj, Češkoj Republici, Rumuniji, Slovačkoj i Poljskoj i realne planove da se širimo i na druga tržišta, posebno u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji.

Cilj nam je da se pozicioniramo kao izuzetan sistem-integrator i budemo prepoznatljivi kao glavni provajder telekomunikacionih usluga. Da svojim korisnicima omogućimo korišćenje svih prednosti "Algotech rešenja" za multimedijalne kontakt-centre, integrisanu digitalnu, telefonsku i video komunikaciju (Unified Communications), planiranje poslovnih resursa (Work Force Management) i kontrolu kvaliteta (Quality Monitoring).

Moderna rešenja za poslovne procese omogućujemo isporukom i instaliranjem najnovije tehnologije vodećih svetskih kompanija, ili kao usluge iz "Cloud" okruženja, odnosno po modelu "Manage Service Delivery".

Korisnicima želimo da pružimo inovativna i efikasna rešenja, čija će im najnovija komunikaciona i informaciona tehnologija obezbediti konkurentsku prednost.

Povežite se sa nama

Prijavite se na newsletter

Vaš e-mail neće biti zloupotrebljen

Kontakt

Adresa: 11030 Beograd, Požeška 60, Srbija
Telefon: +381 11 353 7600
Faks: +381 11 353 7601
E-mail: info@algotech.rs

 

 

      

Copyright © 2017, Algotech
Nahoru