Blog

Pod uticajem sve veće fragmentisanosti tržišta i medija, pojačavanja globalne konkurentske borbe, tehnološkog napretka u sferi telekomunikacija i načina obavljanja međunarodnih poslovnih operacija, došlo je do značajnog zaokreta u profilisanju komunikacionog aspekta poslovanja, ali i u repozicioniranju odnosa klijenata i kompanija, kao i u internoj kompanijskoj komunikaciji.

Uskoro uvodimo mogućnost slanja masovnih notifikacija i marketinških poruka preko najpopularnije chat aplikacije Viber.

Današnji korisnici su informatički „pismeni“ i vrlo vešti, koriste puno komunikacionih uređaja, tako da umreženi predstavljaju prave glasnogovornike brendova koje kupuju ili koriste. Eksplozija upotrebe mobilnih uređaja i raznih društvenih mreža za posledicu ima da brendovima/kompanijama postaje izuzetno kompleksno da ustanove „korisničko iskustvo“ - navike i očekivanja svojih kupaca.

Trudimo se da našim korisnicima konstantno pružamo inovativna i efikasna rešenja koja će im obezbediti konkurentsku prednost kroz primenu najnovijih komunikacionih i informacionih tehnologija. U te svrhe smo nedavno uveli Digital Signage, još jedan kanal digitalne komunikacije u našem portfoliu, kao značajan iskorak ka savremenijem načinu tržišnog pozicioniranja i promocije klijenata.

Povežite se sa nama

Prijavite se na newsletter

Vaš e-mail neće biti zloupotrebljen

Kontakt

Adresa: 11030 Beograd, Požeška 60, Srbija
Telefon: +381 11 353 7600
Faks: +381 11 353 7601
E-mail: info@algotech.rs

 

 

      

Copyright © 2017, Algotech
Nahoru